Archief

YMCA Escamp doet mee met Specsavers Steunt actie

Ieder kind moet op vakantie kunnen, vindt de YMCA. Helaas is dit niet altijd het geval. Sommige kinderen kunnen door omstandigheden niet op vakantie, en de YMCA wil deze kinderen ook een plek op één van hun zomerkampen bieden.

Hiervoor is uiteraard extra geld nodig, en daarom doet de YMCA dit jaar mee met actie van Specsavers, genaamd: ‘Specsavers Steunt’. Wil jij de YMCA hierbij helpen, stem dan 1x met je emailadres(sen) op de volgende link:

Stichting Specsavers Steunt

Met deze actie kan een leuk geldbedrag gewonnen worden wat gebruikt zal worden voor het fonds ‘vakantie voor een kind’..

Namens alle YMCA’s ontzettend bedankt!

Lees meer »

Halloween ‘trick or treat’ & -disco!

Aankomende weken staat uiteraard in het teken van Halloween bij YMCA Escamp. Daarom wordt er op zaterdag een grote activiteit georganiseerd.

Op zaterdag 28 oktober begint de avond met een echte Trick or Treat-tocht in de wijk. Eng verkleed gaan de kinderen langs de deuren om ‘treat’ te krijgen, of een ‘trick’ uit te halen. Daarna wordt er in het clubhuis een ‘enge’ halloweendisco georganiseerd. Dat betekent gezellig griezelen en dansen op de disco. De Trick & Treat-tocht start en eindigt bij het clubhuis waarna de disco begint en is voor kinderen tot en met 12 jaar.

Het clubhuis zal speciaal ingericht zijn voor deze activiteit en ook de vrijwilligers zullen volledig in kostuum aanwezig zijn. Durf jij te komen?

De trick & treat en de disco is voor kinderen tot en met twaalf jaar en duurt van 18.30 tot 21.0...Lees meer »

1 van de 8 Volgende

Er zijn op dit moment geen agenda punten.