Archief


Afgelopen vrijdag was het aan het griezelen in de Hilsumstraat. Er liepen skeletten, vampiers en heksen rond. De meesten waren onderweg naar het YMCA Escamp gebouw waar een spectaculaire disco gegeven zou worden.

 

Om 19:00 hebben de kinderen zich bij het clubhuis verzameld en hebben ze een ‘Trick or Treat ’ tocht gelopen. De kinderen mochten aanbellen bij huizen waar de posters op hingen. Deze huizen waren versierd en het was ook maar de vraag of de kinderen dapper genoeg waren om aan te bellen. Bijna alle kinderen hadden aan het einde van de tocht een grote zak met snoep, ze hebben het dan ook allemaal overleefd.

 

Na de tocht was het tijd om te feesten! De DJ draaide de leukste liedjes en alle heksen en monsters gingen los! Onder het dansen was er ook nog tijd om een koekje, snoepje of drankje te halen bij de bar of de kinderen namen natuurlijk een graai uit hun gevulde snoepzakken.  Om 21:00 was de tijd om en werden alle monsters, heksen en skeletten weer kinderen die een super avond hebben gehad!

Halloween 2014

« Terug naar het overzicht

 
aanbieding